Bloggen flyttar!
2011-01-05 / 01:43:45 / Allmänt

Flyttar bloggen till wordpress eftersom jag då kan blogga mer och oftare via min iPhone, följ med!

Här är min nya blogg, Victoria i ord.

Nu är det över
2011-01-03 / 14:35:52 / Allmänt

Äntligen är julhelgen över! Summa sumarum har den faktiskt varit helt okey.
Mamma Caroline och jag startade med frukost och paketutdelinge hemma, uppföljt av provspeling av Carros nya kinect spel. Så sjukt roligt!!!  mamma, Caroline, farmor, pappa o jag lunchade sen hemma hos pappa. Delade julklappar, spelade Carolines xbox kinect och drack glögg. Vid 16 tiden bröt vi upp och mamma och jag åkte till stallet. Red på volten, en duktigt C men gud vad kallt det var! Åkte hem och åt en supergod middag, mysa och äta massor av godis framför tv'n.

Självklart kommer det lite bilder på julklappar, när jag har letat upp min kamera, vart var det jag la den förra gången??...


Nytt år, nya utmaningar
2011-01-03 / 14:30:01 / Allmänt

Hej 2011! Ska bli riktigt spännadne att se vad du har i ryggsäcken!

För min del blir det nog en Norrköpingsflytt närmast. Håller på att leta lägenhet och stallplats för glatta livet. Är inte särskillt oroad än, jag börjar ju inte fören den 24 januari o tills dess har det säkert löst sig.

Ska bli så spännaden att flytta, börja på något nytt och träffa nya roliga människor. Är faktiskt taggad in för att börja plugga. Nu jäklar ska jag ha MVG i allt. Haha undra hur länge det kommer att hålla i sig? 2 veckor efter nolle-p är slut?

Under 2011 hoppas jag att min flytt blir lyckad. Att jag trivs där jag nu kommer att bo och att jag hittar ett bra stall till Cornelia. Förutom plugget kommer jag att lägga mycket tid på henne. Detta blir hennes första tävlingssäsong och jag hoppas verkligen att den blir lyckad. Tanken är att jag börjar med några enkla dressyrtävlingar så hon får komma ut i lugn och ro och känna på olika tävlingsplatser. Hopptävlingarna är oftast mycket mer hektiska och jag känner inte att vi är riktigt redo för det än. Hon behöver hoppas mer regelbundet innan vi är mogna att starta. Den senaste tiden har det varit svårt för mig att komma till ridhus, det har blivit mycket trimm hemma, men det är svårt att hoppa på banan i 50cm snö... Eller vad vet jag, har ju inte provat ;)

Åkte iaf till Täby ridhus både i fredags och i går, söndag. Trimmet på volten har verkligen givit resultat! Hon har blivit så himla duktigt. Det blev så markant när vi fick rida på plant underlag, utan att pulsa i snö och med speglar så att jag har mer övesikt. Skänelvikningarna börjar bli fina, speciellt för högerskänkel. Galoppen börjar sitta, lika så öppnor, slutor och att rida med tagen bakdel. Hur duktigt är inte det! Hon är fortfarande muskelsvag och orkar inte med intensivt arbete så längen, då kommer mjölksyran smygandes.. Men jag kan se en stadig utveklingskurva upp, i kondition och muskelmassa, hon är gladare och nöjdare, ridtekniskt gör hon framsteg nästan hela tiden.

Så för att sammanfatta så vill jag att 2011 ska bli ett år då jag fokuserar på ridningen, träningen och tävling. På att komma i ordning i Norrköping, se nytt och komma ur gamla invanda mönster. Nytt och frächt vill jag ha :)

RSS 2.0