Kärlek
2010-08-31 / 22:01:09 / Allmänt

Nu är det klart, alla papper är påskrivna, nu har jag häst igen! Känns så sjukt bra, så rätt. Red på volten idag och hon skötte sig utmärkt. Fick en riktigt bra känsla och Cornelia kändes glad och possitiv. Kul! Duschade och shamponerad henne efter då hon såg ut som en lerboll med karborar i hela manen och svansen. Nu är hon riktigt ren, nyfrisserad och står och äter sitt hö, nöjd häst helt enkelt!

Nu är jag dödstrött, dags att krama kudden. Imorgon är det jobb igen. Bara ett aktivitetspass så det är ju skönt.
Sov gott!

Skriva papper
2010-08-31 / 14:21:28 / Allmänt

Ska snart ta mig ur sängen och göra mig iordning. Tror att jag kommer behöva använda en hel flaska munskölj för att få bort den äckliga "dagen-efter-du-har-drukigt" smaken ur munnen... Sen ska jag möta upp mamma i Täby centrum för att handal lite god mad, kanske en pol Roger, och sen ska vi till stallet för att skriva papper på Cornelia!

Bakis dag
2010-08-31 / 14:11:38 / Allmänt

Vart en bra dag på jobbet igår. Känndes att jag hade varit hemma en dag o vilat upp mig så att man kommer igen med nya friska tag.

Vart iaf 40 min sen till jobbet, hade fått lite olika starttider men det var lugnt. Vi var ganska många som serverade igår så all uppduk o prepp var redan igång när jag kom ned. Tappada faktiskt lite glas igår, hade tokbrottom och sprang runt med en bricka chanpagne glas och två flaskor champagne när några av glasen bestämmer sig för att inte vara med längre.

Vi vart klara redan innan 23, så då åkte vinet fram. Vi hade verkligen supertrevligt. Vart nog lite för mycket av det goda, jag vinglade nog rätt friskt när jag cyklade hem fram på småtimmarna. Tror att jag var hemma vid 4 tiden. Så blir det när sälskapet är trevligt!!

Produktiv
2010-08-30 / 13:09:52 / Allmänt

Är sjukt produktiv idag! Har ordnat och fixat en del grejer till WFRK idag, fixat olika betalningar, organiserat mitt liv i kalendern, försökt att få tag i mustang, men det verkar omöjligt just nu. Forstätter på den här banan ett tag till, nu ska jag ringa hela släckten och bjuda till kalas på söndag.

Drömmar
2010-08-30 / 11:39:21 / Allmänt

Sov så otrligt skönt inatt till jag börjar drömma. Ni vet sådana drömmar som är så verkliga att du faktiskt tror att det händer på riktigt. Drömmen handlade iallafall om att jag hade största bråket med mitt X. När jag vaknar är jag skitförfbannad och vill nästan ringa upp o skälla på honom för allt dumt an gjort i drömmen...

Lyckade iaf somna om och vaknade av hovslagaren som undrade vart om det var min nya häst som tog i boxen, så hon inte slår fel häst.

Nää nu blir det till att göra lite nytta, men först, en frukost bestående av marabou choklad <3

Grey's Anatomy
2010-08-29 / 22:09:45 / Allmänt

Är helt död efter att ha jobbat s*tan de senaste tre dagarna, tror att jag har gjort lite mer än 40 (!) timmar. Nu ska jag tillsamans med den sovande hunden Alfons njuta av lite Grey's Anatomy, som för övrigt är världens absolut bästa serie, alla dagar i veckan!         

Ny häst!
2010-08-29 / 21:53:23 / Allmänt

Det går bara inte, men snart är det över! Känns så konstigt att inte äga en egen häst och efter att ha varit utan i bara två dagar (!) längtar jag som bara den efter min nya. Som tur är behöver jag inte vänta länge, alla papper skrivs på tisdag!

Har mycket o göra nu. Ny sadel ska passas in, har en dressyrsadel jag tror passar men måste definitivt fixa en ny hoppsadel. Tänkte ringa till Mustang imoron för att ordna en tid.

Eftersom gamla hästen o nya inte har samma strorlek i täcken blir det till att åka o köpa nytt på tisdag, eller nästan, jag fyller år i helgen så jag o mamma åker o tittat så får jag "peka" på det jag tycker om o behöver så får vi se om ngt av det landar hos mig i helgen. Ska bli såååå kul!

Välkommen till min nya blogg!
2010-08-29 / 21:45:51 / Allmänt


RSS 2.0